Produkter for arla norditaliensk (14)

Fontale viner

Fontale viner

I Costigliole d'Asti produserer Morando Wine House Fontale-viner kjent for sitt utmerkede forhold mellom kvalitet og pris. Dette er en type flaskeprodukt som kan møte alle dine behov, og som også imøtekommer kravene fra det nasjonale markedet. For å be om mer informasjon eller for å legge inn en bestilling på nettet, vennligst ring vårt selskap eller bruk våre kontaktopplysninger, så vil vi kontakte deg så snart som mulig.
Pecorino PGI hvitvin

Pecorino PGI hvitvin

Pecorino PGI hvitvin
EURO   4,20 AL PZ  PASTA   GAROFALO   FUSILLI  N,63   KG 3 PASTA DI  GRAGNANO IGP

EURO 4,20 AL PZ PASTA GAROFALO FUSILLI N,63 KG 3 PASTA DI GRAGNANO IGP

Helt fra starten av produksjonsprosessen, når semolina av durumhvete blir blandet med vann, er vår bekymring å respektere råvaren vi har valgt med stor omhu. Oppmerksomheten som rettes mot deigen bestemmer faktisk porøsiteten til det endelige produktet (det vil si kvaliteten på pastaen i forhold til sausen). Målet vi har i tankene i denne fasen er også å bevare den naturlige fargen på hveten. Respekt, i denne sammenhengen, betyr å unngå for høy vanntemperatur, som ville kompromittere de originale kvalitetene til semolina, og å bruke større mengder vann for å sikre porøsiteten som kjennetegner Pasta Garofalo. KONFEKSJON 4 X 3 KG PRIS 1 KONFEKSJON EURO 4,20 1 PALETT 48 KONFEKSJONER FRA 4 UTLØPSDATUM 05/09/27 MINIMUM BESTILLING 30 PALETT
Capriccio di Mare

Capriccio di Mare

Fra en eksklusiv oppskrift skaper Delfino Battista en ekte synd. De beste ansjosfiletene velges, vikles rundt en kapers og pakkes en og en, med bare tilsetning av ekstra jomfruolivenolje.
Økologisk Extra Virgin Olivenolje Reuza 750 ml - Italiensk olje - Biancolilla og Taggiasca oliven

Økologisk Extra Virgin Olivenolje Reuza 750 ml - Italiensk olje - Biancolilla og Taggiasca oliven

Reuza Extra Virgin er født fra sammenslåingen mellom to høyt verdsatte italienske kultivarer, med ganske forskjellige effekter: Biancolilla-oliven og Taggiasca-oliven. Ekstra jomfruolivenolje · 100% italiensk olje – kaldpresset · Fått fra Biancolilla-oliven og Taggiasca-oliven · Søt og aromatisk, et utmerket krydder til salater og rå grønnsaker, Reuza er et høyt utvalgt produkt: det kombinerer de aromatiske notene fra Biancolilla-oliven med sødmen fra Taggiasca-oliven. Resultatet er overraskende og veldig behagelig. Navnet "Reuza", som betyr Rose på ligurisk dialekt, refererer til en parfymerte olje, akkurat som en blomst. Olivenene høstes for hånd i månedene november og desember. Oljeutvinningen utføres med største omhu, strengt kald.
Rum Farol - Rum Farol

Rum Farol - Rum Farol

RUM FAROL er en tradisjonell destillat basert på melasse, modnet i ex-Porto Tawny fat. For øyet fremstår den som ravfarget, lys kobber. Nesen overraskes av en søt duft av kirsebær, de fruktige og vedvarende hintene minner om Portvin. Smaken avslører et røykfylt og treaktig aroma, først tørr, men blir deretter myk. RUM FAROL er en utmerket håndverksrom med en allsidig karakter, perfekt for smaking og egner seg til blanding av sofistikerte drinker. Laget eksklusivt i Portugal, er Rum Farol resultatet av de naturlige prosessene med gjæring og destillering av presset sukkerrørjuice, hvis aromatiske profil er garantert. RUM FAROL lyser opp sofistikert drikking, og kartlegger kursen for sansene. Kapasitet: 70cl - 40%Vol
Lugana Malavasi

Lugana Malavasi

VITIGNO: Trebbiano di Lugana 100% ZONA DI PRODUZIONE: Druene kommer fra den første kalkholdige leireområdet ved Gardasjøen i den mytiske Sirmione, høyde 68 m over havet SESTO DI IMPIANTO: Dyrking i rader med guyot beskjæring AFFINAMENTO E FERMENTAZIONE: I stål ved kontrollert temperatur COLORE: Intens gyllen med grønnlige refleksjoner NASO: Behagelig bouquet av melon og mandarin med hint av mynte og noen blomsteraktige noter BOCCA: Man merker en viss astringens, men den er nesten ikke til stede og har utmerket fruktighet CIBO: Alle retter med fisk, supper, pasta- og risretter, hvitt kjøtt GRADO ALCOLICO: 13% vol TEMPERATURA DI SERVIZIO: 10/12° C
ROSATO SALENTO - ROSÉVINER FRA SALENTO

ROSATO SALENTO - ROSÉVINER FRA SALENTO

Druetype: Negroamaro – svart Malvasia – Primitivo Produksjonsområde: Østområdet av Taranto Jordtype: Rød jord blandet med steiner, tuff og/eller kalkstein Vintype: Støttet alberello Gjennomsnittlig alder på vinmark: 15 år Gjennomsnittlig produksjon / hektar: 90/120 kvintaler druer Høsttid: September Druet høstingsmetode: Håndplukking Alkohol: 11% -12% vol. Farge: Livlig rosa Bouquet: Karakteristisk vinøs Smak: Tørr, veldig harmonisk Serveringstemperatur (celsius): 8° 10° C Anbefalt: Aperitiff, fisk og italienske forretter, sjømat, delikate supper samt grønnsaker, mozzarella og fersk ost.
Pinot Grigio - hvitvin

Pinot Grigio - hvitvin

Typisk hvitvin fra Nordøst-Italia; kjent over hele verden som aperitiff og som en utmerket vin til å følge pasta, fisk og pizza. Den er godt kjent og mye elsket av amerikanere og engelskmenn.
PRIMARIO - IGT TOSKANSK RØD

PRIMARIO - IGT TOSKANSK RØD

Sangiovese/Merlot
MURISTELLU - Rosso IGT Isola dei Nuraghi

MURISTELLU - Rosso IGT Isola dei Nuraghi

Ottenuto da una lavorazione quasi in purezza del vitigno Bovale Sardo (localmente conosciuto come Muristellu), varietà autoctona fedelmente riproposta in questo vino. Frutto di una lenta fermentazione in piccole vasche di acciaio ed una lunga maturazione in piccolli caratelli di rovere francese per 3 anni, ha avuto un successivo affinamento in bottiglia coricata di un anno e poco più. Colore rosso rubino impenetrabile con note violacee, al naso si apre maestoso con note di pietra focaia, grafite e piccole bacche nere. Al palato sprigiona il suo calore seguito da una trama di tannini morbidi e avvolgenti, rivelando note di cacao nero. Vino non filtrato, eventuali sedimenti non compromettono la qualità ma esaltano la tipicità e testimoniano l' integrità e la naturalezza delle nostre procedure enologiche. Ottimo in accompagnamento a piatti ricchi e strutturati come secondi di cacciagione, carni rosse e formaggi stagionati.
OCCHETTI ROERO ARNEIS D.O.C.G. - ROERO ARNEIS D.O.C.G.

OCCHETTI ROERO ARNEIS D.O.C.G. - ROERO ARNEIS D.O.C.G.

{"Colore":"intens gyllengul.","Vinificazione":"fermentering i tonneaux av fransk eik og akasie.","Abbinamento gastronomico":"den passer til forretter, delikate første retter, retter med fisk og hvitt kjøtt.","Vitigno":"100% Arneis.","Profumo":"elegant og kompleks, med noter av moden frukt godt blandet med hint av akasiehonning og søte krydder.","Gradazione alcolica":"±13,5%.","Maturazione":"opphold \"sur lies\" i tonneaux frem til neste høsting.","Sapore":"salt og fyldig, med en lang og vedvarende ettersmak.","Servire alla temperatura di circa":"8°C"}
Parmigiano Reggiano 30 måneder

Parmigiano Reggiano 30 måneder

Parmigiano Reggiano 30 måneder er en konsentrat av smak, smuldrete og kornete, med en sterk aroma. Den karakteristiske smaken gjør den til en triumf for smaksløkene. Den lange modningen gjør den til et svært lettfordøyelig produkt, rikt på næringsstoffer, og egnet for laktoseintolerante og små barn.
Ekstra Jomfru Olivenolje Arzentu 750 ml - Italiensk olje - Peranzana og Taggiasca oliven

Ekstra Jomfru Olivenolje Arzentu 750 ml - Italiensk olje - Peranzana og Taggiasca oliven

Arzentu Extra Virgin Olivenolje er født fra sammenslåingen mellom to høyt verdsatte italienske kultivarer: Oliva Peranzana og Oliva Taggiasca Ekstra Virgin Olivenolje · 100% italiensk olje – kaldpresset · Fått fra Peranzana-oliven og Taggiasca-oliven · Utmerket krydder for de mest delikate rettene Arzentu er et høyt utvalgt, mildt og aromatisk produkt som kombinerer de karakteristiske egenskapene til Taggiasca-oliven og Peranzana-oliven: begge kultivarer produserer svært fruktige oljer: den veldig søte Taggiasco, Peranzana Extra med litt mer uttalte kryddernoter. Kombinasjonen er veldig behagelig. Navnet "Arzentu" Argento på ligurisk dialekt refererer til et edelt produkt, men med en livlig note, både i navn og smak. Olivenene høstes for hånd i månedene november og desember. Oljeutvinningen utføres med største omhu, strengt kaldt. kode:ARG .75